Brill Hírek

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. A teljesen új Elroq
2024.10.14.
Újdonság a Škodától

A teljesen új Elroq

Kerülj az Elroq varázsa alá, amely az első SKODA modell, ami a márka vadonatúj Modern Solid formanyaelvét tükrözi.

A teljesen új Elroq

Bemutatkozott az új Škoda Elroq. Ez az első Škoda modell, amely megjeleníti a márka új, Modern Solid dizájnnyelvét, amely egy újabb állomás a Škoda modellek formatervezésében. Tágas belső tér, 470 literes csomagtérkapacitás, kompakt külső méretek és praktikus tárolási lehetőségek. Ezek így együtt teszik az Elroq-ot ideális választásá városi és elővárosi közlekedésre. A Škoda Elroq az első modellje a Škoda új BEV kampányának, amely az elkövetkező években hat teljesen elektromos modell bevezetését jelenti.

legyél olyan, mint a flamingó

Tűnj ki a megemelt hasmagasságának köszönhetően. Foglaj helyet az Elroqban és élvezd, a fenséges flamingóhoz hasonlóan, a magasztos kilátást a téged körülvevő világra. A magasabb üléspozíciónak köszönhetően az autóba való be- és kiszállsá még soha nem volt ilyen egyszerű. Megnövelt hasmagasságával és opcionális 4×4-es meghajtásával az Elroq készen áll arra, hogy új  és izgalmas helyekre vigyen a legnagyobb kényelem és biztonság mellett.

legyél olyan, mint a hold.

Elroq

Ragyogj fényesen a LED Mátrix fényszórókkal. Ezek a modern fényszórók kivételes megvilágítást biztosítanak és nagymértékben javítják a láthatóságot éjszaka és nappal egyarát, így biztosítva a biztonságos utazást, bárhová is mész. Az adaptív LED Mátrix fényszórók maximális kényelmet biztosítanak utazásaid során, az All-weather Ligh funkcióival pedig  bármilyen időjárási körülmények között könnyedén leküzdhetsz minden akadályt. 

legyél olyan, mint a felhő

Elroq

Lebegj könnyedén a több, mint 560 km-es hatótávolság mellett. Annak érdekében, hogy egyetlen úticél se legyen elérhetetlen, az Elroq biztosítja a csúcstechnológiáival, az akár 82KWh kapacitású akkumulátorával, valamint az aerodinamikai jellemzőivel a maximális hatótávolság elérését. Így akárhová is fújjon vagy vigyen a szél, a kényelem feláldozása nélkül utazgatsz, legyen szó bármilyen évszakról. 

Külső megjelenés

Elroq
Elroq
Elroq

Beltér

Elroq
Elroq
Elroq

Méretek

Elroq

Hamarosan érkezik!

A hivatalos árlisták és a konfigurátor program egyelőre még nem elérhető. Kérjük látogass vissza később weboldalunkra!


További információért fordulj bizalommal értékesítő munkatársainkhoz!

Nikoletta Csúri


Telefonszám +36 76 503-079
Mobiltelefonszám 
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.